FEELGOODMOVING 4BUSINESS

Lichaamswerk wordt steeds vaker gebruikt binnen het bedrijfsleven. Het wordt namelijk steeds helderder dat beperkende gedachtepatronen in lijn staan met een vastgeroeste lichaamshouding. Werd lichaamswerk voorheen nog als vaag en zweverig bestempeld; met #feelgoodmoving wordt op nuchtere, plezierige en laagdrempelige wijze lichaamswerk ingezet. 

Down to earth met direct resultaat in het hier en nu.

In een brainstormsessie met u brengen we het doel van de bedrijfstraining in kaart. Hierna ontvangt u mijn voorstel; een beweegadvies geheel op maat.
Met mijn bedrijfstraining daag ik uw medewerkers op speelse doch pakkende wijze uit om hun eigen fysieke systeem aan te roepen. Middels mijn humor en invoelend vermogen stel ik pittige zaken op milde wijze aan de kaak en laat deze in beweging komen vanuit de medewerkers zelf. Door non-verbaal aan de slag te gaan en nu eens niet de mind maar de body te laten spreken, vindt door de verandering in het fysieke systeem een verschuiving plaats op mentaal niveau. Deze mindset is te vergelijken met het afzetten van oogkleppen, het openstellen voor anderen en andermans ideeën en het loslaten van mening en oordeel. Een sterke basis waar vanuit ontwikkeling mogelijk is.

Beweging = creatie = ontwikkeling!

Kortom:
- Ervaart u stagnatie of wrijving tussen afdelingen of medewerkers?
- Heeft u het idee dat het 'niet lekker loopt' of er 'geen goede sfeer hangt'?
- Wilt u een bepaald thema zoals Teamwork of Verbinding extra aandacht geven?
- Wilt u een cultuurverandering traject binnen uw bedrijf in gang zetten?
- Wilt u een nieuwe vorm van teambuilding ervaren?
- Wilt u uw medewerkers inzicht geven in eigen en andermans gedrag?
Dan is een #feelgoodmoving bedrijfstraining een perfecte tool om in te zetten

iKirsten Bodywork heeft trainingen verzorgd voor o.a. Ikea [kick off jaarplan], SNS Bank [loopbaanevent] en Basisschool de Achtbaan in Leidsche Rijn [intervisie leekrachten onderbouw]