FEELGOODMOVING - LESSEN

BODY&MINDFULNESS combineert mindfulness met yoga, adem, dans, body&mind language interventies en dynamische meditatie. Je werkt aan meer bodyawareness en een open mind waardoor je bewuster en positiever in het leven komt te staan. Dynamisch, down to earth en rustgevend.
Maandag om 20.15 uur @ Tanith. Proefles gratis | www.tanith.nl

EASYFLOW combineert easy yoga met adem en dynamische meditatie waarbij je werkt aan meer flexibiliteit en souplesse. Je komt in beweging, energie gaat meer stromen en je voelt je relaxter.
Woensdag om 19.00 uur @ Tanith. Proefles gratis | www.tanith.nl

DANSYOGA combineert de kracht, balans en flexibiliteit van yoga met de flow en expressie van dans. Inclusief adem, intuďtieve dans en dynamische meditatie.
Woensdag om 20.15 uur @ Tanith. Proefles gratis | www.tanith.nl

SUPYOGA combineert yoga en meditatie op een SUP board. Een heerlijk relaxte outdoor workout op het water.
Zondag om 11.00 uur @ SUP&beach | www.supbeach.nl

PRIVATE YOGA heb je interesse in yoga maar denk je dat je lijf het niet aankan, de oefeningen te complex zijn om te volgen of vind je het spannend in een groep? Dan geef ik je graag privé les waarin we samen de meest voorkomende houdingen en bewegingen doornemen. Op jouw tempo. Met aandacht voor jouw lichaamsgrens. Sessie 75 minuten @ beweegstudio iKirsten


FEELGOODMOVING - TRAININGEN

BODY&MIND INSPIRATIE TRAINING 'VOL IN HET NU' combineert mindfulness met body&mind interventies, yoga, ritme, adem, dynamische meditatie, schrijven en tekenen. Er ontstaat meer bodyawareness, aandacht en een open mind waardoor je bewuster en positiever in het leven komt te staan. Je gaat relaxter met situaties om en voelt je goed bij de dagelijkse dingen die je doet. Deze training inspireert en geeft je leven meer body. Vindt plaats om de week en omvat 5x4 uur inclusief app-groep waarin we elkaar inspireren eilandjes van bewustzijn te ontwikkelen omtrent de diverse thema's.


Check de data in de agenda of neem contact met me op.